Roskilde Festival 2013
300 DropBuckets blev i 5 dage opstillet på Roskilde Festivalen ´13 under skraldespandens allerførste testcase.
Der blev uddelt 250 DropBuckets i campingområde B, men hurtigt blev DropBucket spredt på område C og enkelte endte helt nede ved område P. DropBucket blev uddelt i campingområderne i løbet af onsdagen og torsdagen, hvor efterspørgslen om torsdagen var så stor, at næsten 100 stk. var taget på under 30 min. Om torsdagen og fredagen blev der opsat 40 DropBuckets ved Gloria scene på festivalpladsen, hvoraf hoveddelen blev fjernet om søndagen - resten blev løbende tømt eller fjernet.
Nedenunder kan to blog-indslag læses, hvor vi fortæler om brugen og oplevelserne under den første større test.

www.roskilde-festival.dkDel 1: Onsdag

I anledning af Roskilde Festival er første hold DropBuckets blevet sat i produktion. I morges modtog vi 300 DropBuckets til opsætning og uddeling blandt festivalgæsterne.
Holdet bag DropBucket fik hurtigt uddelt 100 spande til lejre i campingområde B og omkring Street City i Vest. På trods af vind og småregn blev spandende godt modtaget af festivaldeltagerne, der med glæde lod papspanden få en plads i deres lejr som alternativ til den klassiske plasticpose-tapet-til-pavillon løsning.
Rygtet bredte sig hurtigt i lokalområdet og flere gæster var interesserede i at vide, hvordan man anskaffede sig sådan en DropBucket.
Som forventet var skraldespanden også udsat for spændende alternative anvendelser. Flere ville bruge plastikposer, så spanden kan bruges hele ugen, mens andre følte for at se, om der mon kan være en person i skraldespanden, eller om den fungerer som paraply.
Skraldespandende var populære og efter et par timer kunne vi nyde en gåtur gennem campingområde B til synet af DropBuckets centrale placering i lejrene. Vi ser frem til at teste DropBucket på festivalpladsen i morgen.

 


Del 2: Lørdag

Efter at have testet DropBucket på campingområderne i opvarmningsdagene, gik næste skridt til afprøvning på selve festivalpladsen. I løbet af de sidste to dage (torsdag og fredag red.) er 40 DropBuckets blevet sat op omkring Gloriascenen, hvor spisende gæster og koncertgængere har kunne bruge spandende til at slippe af med deres affald.
Som på campingområdet har DropBucket klaret opgaven flot, uden at blive påvirket af et par regnskyl torsdag aften. Festivalgæsterne har villigt brugt de opstillede spande, som efter at være blevet fyldt op er blevet deponeret, så nye DropBuckets har kunne tage deres plads.
Mange traditionelle skraldespande er allerede blevet sat op omkring spiseområderne, men med DropBucket har vi haft mulighed til afdække områder disse ikke har kunne nå. Hermed har det været sikret at alle har haft mulighed for at være tæt på en skraldespand – også folk der har stået i kø, eller har slappet af på de forskellige siddeområder.

 
Tak for denne gang Roskilde. Vi ses til næste år!
Er du annoncør?

Så kan du få din reklame på DropBucket næste gang der afholdes et event, hvor dit firma gerne vil eksponeres. Skriv til os på annonce@dropbucket.dk eller ring på tlf. 42 43 28 32