Bag DropBucket står vi, Marie S. Berggreen og Heiða G. Nolsøe, begge bachelor i Design og Innovation fra Danmarks Tekniske Universitet, hvor den første spæde idé til DropBucket opstod som vores første designprojekt.

Projektet DropBucket afleverede vi i januar 2012, og da vi samtidig, håbefuldt og ambitiøst, meldte projektet til diverse innovationskonkurrencer, skulle det vise sig at give DropBucket som koncept den første vind i sejlene. I maj 2013 blev DropBucket nummer to til Innovationsprisen i Aarhus . Til netop dette arrangement passerede en mand vores stand - et møde som skulle vise sig at blive et vendepunkt for vores miljøvenlige affaldshåndtering. Hans kone, som er ansat ved Natur og Miljø i Aarhus Kommune, så de lovende muligheder i DropBucket og det ledte til, at Aarhus kommune i samarbejde med DTU to uger senere sponsorerede vores første produktion, der med stor succes blev testet på Roskilde Festival 2013.

I marts 2014 kom P/F Royndin ind i virksomheden som investor. Investeringen har gjort, at vi nu kan køre DropBucket ApS på fuld tid fra vores kontor på Vesterbrogade. Allerede i 2014 har vi opstillet mere end 5000 DropBuckets til festivaler og events i hele landet. Visionen er at udbrede vores nytænkende affaldshåndtering, så vi i de kommende år vil se DropBucket i brug over hele Europa. I 2015 vandt DropBucket verdens mest prestigefyldte designpris Red Dot Design Award: Best of the Best.

Bestyrelsen

DropBuckets Venner