Gyngemosedagen 2013
"Os der har arbejdet med Gyngemosedagen har været superglade for Dropbucket. Det var en super nem affaldsløsning for os, da vi ikke havde ret meget lagerplads før selve eventet. På Selve dagen gik det hurtigt at slå Dropbucket op (vi havde endda nogle børn der hjalp med det) og stille rundt på området.
Vi er glade for at Dropbucket kunne løse opgaven for os, da vores bestilling gik ind samtidigt som dropbucket var midt i produktionsledet. Det var superfint at vi fik svar på om det kunne nå at kunne lade sig gøre med vores bestilling.
Dropbucket løsningen var så fleksibel, at de blev rykket rundt der hvor det var mest brug for dem. Caféboderne valgte at sætte en pose indeni, men ellers blev de bare fyldt i og kom direkte i containeren bagefter.
Der var mange der opmærksommede den innovative affaldsløsning og var nysgerrige på hvor de kom fra. Vi har talt godt for Dropbuckets sag, og håber at vi næste år også kan bruge denne løsning.
Vi fra Gyngemosedagen siger tusinde tak"

- Carolina Wahlberg, arrangementansvarlig
  Solen stod højt og DropBucket blev placeret hvor behovet var, midt i menneskemængden   DropBucket passede også fint inde mellem boderne   DropBucket kan benyttes som reklamesøjle for eventets program eller, som her, den bod den er placeret ved
Er du annoncør?

Så kan du få din reklame på DropBucket næste gang der afholdes et event, hvor dit firma gerne vil eksponeres. Skriv til os på annonce@dropbucket.dk eller ring på tlf. 42 43 28 32